Pro zájemce o kefírové houby

17.03.2016 22:35

Informace pro zájemce o kefírové houbičky

Kefírové houbičky

Pro jednodušší a přehlednější objednávky jsme spustili vlastní malý e-shop, najdete v něm nejen Tibetské kefírové houbičky.. Využijte pro objednávky prosím tento e-shop horalu-obchudek.webnode.cz/ . Jednak bude pro Vás jednodušší houbičky objednat a jednak nám ulehčíte velmi náročnou evidenci a administrativu spojenou s objednávkami přes emaily. Věříme, že budete spokojeni.

Každou objednávku Vám potvrdíme zpravidla do 48 hodin v pracovní dny. Preferujeme objednávky vytvořené přes e-shop, není v našich silách vyřizovat a uřídit emailové či telefonické objednávky, vše děláme ve svém volném čase po večerech, když přijdeme domů ze zaměstnání.

 

Dostupnost houbiček si prosím ověřte v našem obchůdku https://horalu-obchudek.webnode.cz/ , v případě zájmu si můžete vytvořit objednávku kterou Vám potvrdíme a zašleme bližší informace o dostupnosti a přesném termínu odeslání. V případě, že by pro Vás nebyl termín odeslání akceptovatelný, objednávku můžeme stornovat.

Vzhledem k velkému zájmu o kefírové houbičky jsou nyní všechny vyprodány. Předpokládaný termín, kdy je bude možné odeslat je cca 4 týdny od obdržení objednávky, záleží samozřejmě na množství objednávek, které je v poslední dny opravdu velké. Pěstování chce svůj čas, to bohužel urychlit nedokážeme. Po obdržení objednávky Vám do 48 hodin zašleme přibližný termín, kdy Vám je nudeme moci odeslat. Pokud na houbičky počkáte, budeme samozřejmě rádi, v případě, že by pro Vás nebyl termín akceptovatelný, můžeme objednávku stornovat.

 

Jedna sada houbiček vystačí pro výrobu 0,3 l kefíru. Kefírová zrna jsou o velikosti 0,2 až 0,4 cm (při výrobě kefíru svůj objem po cca čtyřech týdnech zdvojnásobí, fotografie na našich stránkách je pouze pro ilustraci, berte prosím tyto informace při objednávání na vědomí).

 

Cena za jednu sadu kefírových houbiček (zrn) je 45 Kč.

 

Platba a přepravné

Nově je možné zaslat houbičky zásilkou přes Uloženku (HeurekaPoint). Přepravné výjde levněji a zásilku si můžete vyzvednout kdy se Vám to hodí na výdejním Uloženky v místě Vašeho bydliště a pokud cena za zásilku vč. přepravy přesáhne 450 Kč můžete ji zaplatit platební kartou. A další novinkou je možnost odeslání společností DPD, která Vám je dodá až domů, levněji a rychle. Více se dozvíte v ceníku dopravy, nebo v našem e-shopu.

Platbu preferujeme předem na účet, ale po domluvě zasíláme i na dobírku. Ceník a možnosti poštovného jsou popsány v ceníku poštovného, viz odkaz níže. Pokud se rozhodnete pro platbu předem, napište nám to do objednávky, číslo účtu a VS Vám zašleme s potvrzením přijetí objednávky.. Jakmile obdržíme platbu, tak Vás budeme informovat o datu odeslání.

Houbičky je možné po domluvě zaslat i po EU, cenu za přepravu stanovíme individuálně.

Ceník přepravného

 

Ostatní informace

Pokud Vás zajímá něco, co jste zde nanašli, napište nám, pošleme Vám bližší informace. Veškerou korespondenci se snažíme vyřizovat do dvou dnů a odepisujeme všem. Pokud se stane, že od nás odpověď neobdržíte, zkontrolujte si prosím, zda-li nemáte email od nás ve spamu - stává se to velice často, nebo zda-li jste nezadali Vaši emailovou adresu s chybičkou. Již se nám častokrát stalo, že nám zájemci napsali do své emailové adresy háčky a čárky, nebo nebyly adresy úplné a podobně. Pokud Vám odpověď od nás nepřišla, neváhejte nás znovu kontaktovat. Nejlepe emailem, nebo telefonem. Všechny kontakty jsou uvedeny v levém sloupci pod menu. Pokud nám tedy píšete a odpověď od nás nedostáváte, napište klidně SMS, nebo nás kontaktujte jiným, pro Vás vhodným způsobem.

Děkujeme Horalové Petr a Marie Hoffmannovi

Zde se můžete podívat na naši stránku s povídáním o kefíru a jeho přípravě. Vydali jsme nový upravený a doplněný článek o výrobě a užívání domácího kefíru: Tibetská kefírová houba  a nebo na článek o výrobě a účincích vodního kefíru: Tibi krystaly

Ceník poštovného a další možnosti naleznete zde: Ceník přepravného

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode