Ceník přepravného

16.06.2015 22:30

Vzhledem k neustálým problémům s dobou dodání doporučených balíčků Českou Poštou, Vám nově můžeme zasílat kefírové houbičky a Tibi krystaly také jako "Balík do ruky", nebo "Balík na poštu". Oba typy balíků jsou sice o 40 Kč dražší, ale jsou dodány již následující pracovní den po odeslání, tzn. je možnost zasílat houbičky až do čtvrtka, s tím že již následující den je poštou garantované, že je obdržíte. Jelikož kefírové houby i Tibi krystaly potřebují vzduch a delší doba v uzavřené lahvi (obzvlášť v horkých letních dnech) je může poškodit, doporučujeme využít právě Balík do ruky, nebo Balík na poštu. Máte tak jistotu, že Vám zboží přijde včas a v pořádku.

Samožřejmě je stále možné odesílat také doporučené balíčky, ale tam Vám nikdo nezaručí, kdy přijdou. Poslední který jsme odesílali byl doručen teprve po devíti dnech a houbičky přijely již mrtvé..! Pokud i přesto budete chtít zaslat houbičky doporučeným balíčkem, je nutná platba předem! V tomto případě Vám nemůžeme garantovat kvalitu houbiček.

Nově je možné balíček odeslat na pobočku Uloženky v blízkosti Vašeho bydliště. Balíček si můžete sami vyzvednout v Uložence, kdy Vám to bude vyhovovat a přepravné je levnější. S vyzvednutím v Uložence přesto neotálejte, aby nebyla ohrožena kvalita houbiček.

 

Ceník přepravného:

 

Uloženka                      65 Kč

Zaslání na dobírku + 40 Kč, vč. možnosti platby kartou (celková částka musí přesáhnout 300 Kč)!!

 

DPD                               99 Kč

Zaslání na dobírku + 40 Kč.

 

Česká Pošta

Doporučený balíček      95 Kč  

délka dodání není určena, může jít i měsíc. Odesíláme pouze v pondělí a v úterý. Nezasíláme na dobírku.

 

Balík do ruky              125 Kč

dodání zpravidla do 24-hod. Odesíláme od pondělí do středy.

 

Balík na poštu             115 Kč

dodání zpravidla do 24-hod. Odesíláme od pondělí do středy.

 

Zaslání na dobírku        40 Kč

+ výše uvedená cena za zásilku (na dobírku nezasíláme doporučený balíček)

 

Zásilky na Slovensko    od 160 Kč

Přeprava na Slovensko je zajištěna společností TopTrans, dodání do 48-hod. Platbu je nutné uskutečnit předem poštovní složenkou. Bohužel dobírku nelze do zahraničí využít a převod zahraniční platby bankou stojí 220 Kč a to se zbytečně prodraží. Složenka vyjde na cca 90 Kč. Doprava na Slovensko stojí od 250 Kč (záleží na vzdálenosti). Pokud by jste tedy měli zájem o zaslání houbiček na Slovensko, kontaktujte nás, domluvíme bližší podrobnosti a vypočítáme cenu v závislosti na kurzu Eura a na vzdálenosti místa dodání.

 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode