Kniha návštěv

Datum 07.04.2010
Vložil Jaruška a Vašek
Titulek Kefírová houba

To dáváte kefírovou houbičku skoro zadarmo.Jinak za ní chtějí až 150kč.Kupovaný kefír příjde draho a nedosahuje té kvality.Komu by se zdála houbička od Vás drahá tak ať se zeptá za kolik mu ji darují v bylinkárně.
S pozdravem J+V.

Datum 08.04.2010
Vložil Eva
Titulek Re: Kefírová houba

No a já když houbičky přerostou,tah je vyhazuji.Já vím je to škoda, ale nevím o nikom kdo by je chtěl.Užíváme je již tři roky ale stále nevím jak se správně,nebo spýše do čeho se mají dávat. já je slévám do sklenice a přikrývám je výčkem.Zdraví Eva

Datum 08.04.2010
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Re: Kefírová houba

Podejte si inzerát, zájemců je hodně. Vyhazovat je je opravdu škoda. My máme speciální metodu, kterou je rozmnožujeme, proto jsme schopni uspokojit více potávek. Samozřejmě je to ale také nákladnější, než jenom prodávat přebytky...
Co se týká výroby a uchování kefíru, máme napsaný nový aktuální článek. Je místo toho původního (Zdraví/Tibetská kefírová houba). Jinak máte pravdu. Pokud je kefír hotov, tzn. scezený, stačí přelít do sklenice, uzavřít víčkem a dát do ledničky..
Hezký den přejí Horalové.

Datum 31.03.2010
Vložil Jana Koutenska
Titulek Kefirova houba

Dnes jsem obdrzela postou houbicku,moc dekuji a tesim se na kefir.Vam preji hodne pratel na vasich strankach a vsem vas rada doporucim s pozdravem Jana.

Datum 31.03.2010
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Kefirova houba

Dobrý den Jano,
to jsme rádi, že Vám již přišly. Děkujeme a budeme rádi, pakliže se na naše stránky budete ráda vracet. Přejeme úspěchy při výrobě kefíru a hlavně v životě.
Horalové

Datum 29.03.2010
Vložil Jana
Titulek Tibetská houba

Krásný den všem,kteří vyrábíme domácí kefír(houbičku mám od pana Petra),chci jen malou radu,mám houbičku teprve týden,ale vyzkoušela jsem všechny u nás dostupné druhy čerstvého mléka v plastu,z toho se mi kefír vytvoří za cca 24h.500ml,nejlépe mi výroba jde z mléka selského,z toho je to za zhruba poloviční čas a mi přijde,že i nejlepší chuťově,zkuste,je to asi tím,že nemá konzervační přísady a není homogenizované.....asi je to lepší i pro samotnou houbičku,tak pro nás určitě také!!!Tak přeji úspěchy při výrobě.....Jana

Datum 31.03.2010
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Tibetská houba

Dobrý den Jani,
máte naprostou pravdu. Čím je lepší a kvalitnější mléko, tím kvalitnější a chutnější bude i kefír. My střídáme obyčejné mléko s bio mlékem a je to také znát. Též Vám všem přejeme úspěch při výrobě kefíru a mnoho zdraví..
Horalové

Datum 28.03.2010
Vložil Eva
Titulek Dotaz

Dobrý den.Dostaly jsme od dcery ORCHIDEJ a jelikož nevím jak se o tuto nádhernou kytičku starat,ta jsem chtěla poprosit o radu.Třeba někdo z čtenářů má s tím zkušenost.Předem moc děkuji Eva

Datum 29.03.2010
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Dotaz

Dobrý den Evo,
Zkuste si nejprve zjistit, o jaký druh orchideje se jedná. Každá chce něco trošku odlišného. Až budete vědět, napište, zkusíme dát dohromady několik rad a taky našich zkušeností. Co je asi důležité je nepřehánět to se zálivkou, neboť rádi uhnívají kořínky. Lepší je více rosit. Nemají rády přímé polední sluníčko, ale odpolední již může být. Kupte si substrát pro orchideje a občas je také přihnojujte hnojivem na orchideje. Po odkvětu odstřihnout suchý uvadlý stvol. Opět Vám obrazí. Jsou to jenom takové všeobecné informace, co víme a co snimi my děláme... Snad Vám pomohou.
Hezký den přejí Horalové

Datum 31.03.2010
Vložil Eva
Titulek Re:Orchideje

Dobrý den,moc Vám děkuji za odpověď,jste moc laskaví.V květináči byla cedulka zřejmě je to název orcideje \ Phalaenopsis \ srdečně Vás zdraví Eva

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode