Kniha návštěv

Datum 05.03.2017
Vložil Jiřina a František
Titulek poděkování

Vaše vypěstované houbičky jsou velmi kvalitní a kefír lahodný, ikdyž vyrábíme ještě neplný obsah asi týden. Objednávali jsme znova další houbičky pro rodinu. Dobrý obchodník nemá nouzi o zákazníky, kvalita se vždycky zúročí! Děkujeme Vám, že jste! Manželé Folwarczní


Datum 02.05.2017
Vložil Horalové
Titulek Re: poděkování

Děkujeme za Vaši pochvalu, moc si ji vážíme a jsme rádi, že jste s houbičkami od nás spokojeni. Přejeme mnoho zdaru jak při pěstování kefíru, tak především ve Vašem životě.

Petr a Marie Hoffmannovi

Datum 10.07.2015
Vložil Novákovi
Titulek Poděkování

Dobrý večer Hoffmannovi. Dekujeme,zásilka došla v pořádku.Houbička už má nový nálev a těšíme se na ozdravný požitek.
Přejeme hezký večer a hodně zdaru. Novákovi z Aše

Datum 21.03.2015
Vložil Páralovi
Titulek Houbičky - poděkování

Dobrý den, chtěli bychom poděkovat za zaslání kefírových houbiček, vše bylo v naprostém pořádku a už jsme ochutnali první výborný kefír. Z Chebu zdraví Páralovi

Datum 07.04.2015
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Houbičky - poděkování

Vážení Páralovi, to nás moc těší, přejeme Vám úspěchy nejen při výrobě kefíru, ale v celém životě.. Horalové

Datum 03.10.2013
Vložil Petra
Titulek Poděkování

Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat za zásilku houbiček, dneska v pořádku přišly a již se vyrábí kefír, na který se moc těšíme. Ještě jednou děkuji a mějte se fajn.
Petra

Datum 11.10.2013
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Poděkování

Dobrý den Petro, i my děkujeme a přejeme mnoho úspěchů při užívání kefíru. Mějte se hezky.
Horalové

Datum 07.03.2013
Vložil Tomas
Titulek Houbičky

Zjistil jsem, že někteří lidé houbičky neproplachují. Sám je teď proplachuju jednou za čas (třeba za měsíc) a zdá se, že to nevadí. Daří se jim dobře, rostou docela rychle a kefír je dobrej. Občas jich trochu sním, protože pořád přibejvaj. Mám je od vás, asi půl roku a jsem s nima spokojenej.
Mějte se pěkně.

Datum 13.03.2013
Vložil Petr - Horalové
Titulek Re: Houbičky

Dobrý den Tomáši,
ano, máte pravdu, proplachování je opravdu důležité. Ačkoliv se názory různí a spousta léčitelů proplachování nedoporučuje, tak z vlastní zkušenosti víme, že je to třeba, neboť sliz, který se na houbičkách přirozeně vytváří se při delší době kdy nejsou "ošetřené" začne vlastně kazit a vytvářejí se choroboplodné zárodky nežádoucích bakterií. Při konzumaci kefíru z nepročištěných houbiček je možnost přivodit si přinejmenším nepříjemné žaludeční a střevní potíže a samozřejmě účinky léčby kefírem potom nejsou žádné. Jen si myslím, že proplachování jednou za měsíc je pozdě. Nebezpečné bakterie se tvoří rychle a ani to nemusíte poznat na chuti.
Děkuji Vám za Váš komentář a přeji Vám ať se Vám daří nejenom kefír, ale všechno v životě.
Horalové

Datum 23.08.2012
Vložil Tomáš Uhlíř
Titulek Houbičky

Dobrý den,
houbičky jsem od Vás obdržel zhruba před měsícem. Přišly mi v pořádku. Kefír jsem zkoušel vyrábět z různých druhů kupovaných mlék. Nejchutnější byl z jihočeského plnotučného Madeta. Přibývají poměrně rychle. Jednou jsem kefír omylem zamíchal kovovou lžicí, ale zdá se že fungují dál. Tak mě napadlo zeptat se na to, proč se to vlastně nemá. Jesli to ovšem víte. Nepředpokládám, že by se po styku s kovem jako reakce vytvářely v kefíru nějaké zdraví škodlivé látky. I když kdo ví. Spíš si myslim, že by třeba po častějším styku s kovem, přestaly fungovat, to znamená vyrábět kefír. A možná by i přestaly růst a zabilo by je to. Nebo už ten kefír nebude tak kvalitní - nebude těch zdraví prospěšných látek osahovat tolik? Takové jsou moje spekulativní úvahy. Jesli o tom něco víte, tak to sem prosím napište. Děkuji, Tomáš

 

Kontakt

Horalové

info@horalove.com; tepram@seznam.cz

Nové Město pod Smrkem

Tel: 721 420 599

Vyhledávání

Zveme Vás na partnerské stránky:

Fotogalerie Nového Města        

Zde naleznete online data z naší

meteostanice

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode